Syksyn harjoituspelit käynnissä
21.8.2019 8:34 Uutiset / A-Nuoret

Syksyn ensimmäiset vieraspelit loivat erinomaisen startin alkavaan kauteen

A-Juniorit aloittivat kauteen valmistavat harjoituspelit vieraspelien sarjalla. Lauantaina joukkue matkasi Rovaniemelle haastamaan Mestiskarsintaan valmistautuvaa RoKi A-nuoria. Ottelun alku oli erittäin lupaava ja vain vastustajan maalivahdin sekä onnettaren avustuksella kotijoukkue välttyi takaiskuilta. Hiukan ennen ensimmäisen erän puoltaväliä vihelletty LiKi:n jäähy muutti pelinkulkua ja kotijoukkue pääsi ottelussa niskan päälle ja vei eka erän 3-0. Toisen erän alku oli taas vahvaa tekemistä, mutta maalien makuun ei vielä päästy. Toisen erän puolessa välissä joukkueelle tuli 2 minuutin musta hetki ja vahvasti pelannut kotijoukkue iski peräti 5 maalia ja voitti toisen erän 7-0. Kolmanteen erään lähdettiin 10 maalin takaa-ajossa, mutta joukkue päätti ottaa kaiken irti pelistä ja taisteli hienosti viimeisen erän. Lopputulos kotijoukkueelle 12-1.

Sunnuntaina vuorossa oli kolmen joukkueen turnaus Ylivieskassa johon osallistui myös YJK edustusjoukkue sekä Kokkolan Hermes A-juniorijoukkueellaan. Ensin vastaan asettui mestiskarsintaan valmistautuva Hermes. Edellispäivän tuloksesta sisuuntuneena peliä pelattiin nyt koko pelin ajan ja lopputuloksena olikin 2-2 tasapeli. Toiseen peliin vastaan asettui viime kaudella 2 divisioonan finaalissakin pelannut YJK. Ottelu oli tasaista vääntöä ja varsinkin toisessa erässä LiKi:n maalipaikkoja oli runsaasti. Voittomaalikin roikkui pitkään ilmassa, mutta vajaa kolme minuuttia ennen ottelun päättymistä YJK pääsi tekemään voittomaalin ja summerin soidessa taululla oli YJK:n voittolukemat 2-1.

Harjoituspelien noususuhdanne ja sunnuntaipäivät hyvät otteet olivat erinomainen signaali joukkueen potentiaalista. Seuraava harjoituspeli pelataan lauantaina 24.8. Limingassa jolloin vastaan asettuu samaan sarjaan valmistautuva IPK Iisalmesta.


   
Lisää uutisia
Limingan Kiekko
«  Kesäkuu   »
Kategoriat