LiKin E1 joukkue voitti Ruotsin Team Sporttia cup -turnauksen
1.4.2019 18:24 Uutiset / E1-07

LiKin E1 turnausvoittoon Ruotsissa

Limingan Kiekon E1 joukkue osallistui Ruotsin Kalixissa pelattavaan Team Sporttia cup turnaukseen. Mukana oli kymmenen joukkuetta Ruotsista ja Suomesta.

LiKin turnaus alkoi pienellä alkujännityksellä ja ensimmäisestä pelistä tuli 0-2 tappio Brooklyn/Antnäs joukkueesta vaikka pelin hallinta oli selkeästi LiKillä ja laukaukset menivät ylioimaisesti LiKille. Seuraavaan otteluun joukkue sai päälle mahtavan taisteluasenteen, joka jatkui vakuuttavasti finaaliin asti. Joukkue esitti mahtavia otteita kentällä sekä myös kentän ulkopuolella erittäin asiallisella käytöksellä. Turnauksen aikana korostuivat joukkuehenki, yhdessä tekeminen, iloisuus ja jääkiekkotapahtumasta nauttiminen. LiKin mukana Kalixiin oli myös matkannut mukavan iso kannattajajoukko, joka tsemppasi ja eli joukkueen huumassa(kuudes kenttäpelaaja).

Alkulohkossa LiKi sijoittui kahden parhaan joukkoon tasapisteissä Brooklyn/Antnäs kanssa. Välierissä myöhään lauantai iltana vastaan asettui ennakkoon kova Pohjois-Ruotsin Sunderdy SK joukkue. Pelin ensimmäinen erä oli erittäin tasaista ja myös kovaa pelaamista, jossa LiKi onnistui tekemään maalin sekunttia ennen summerin soittoa. Tämän maalin merkitys osoittautui merkittäväksi ja pelin hallinta siirtyi toisessa erässä LiKille niin, että voitto tuli 0-4 numeroin.

Sunnuntain finaalissa Limingan Kiekko sai vastaan joukkueen, jolle se hävisi turnauksen ensimmäisen pelin eli Brooklyn/Antnäs. Pelin alku jo osoitti, että pelistä tulee kova ja molemmat joukkueet halusivat voittoa. LiKin rento ja liikkuva pelityyli alkoi tehdä jo ensimmäisessä erässä tulosta niin, että erätauolle mentiin LiKin johtaessa 0-3. Hienot peliesitykset jatkuivat myös toisessa erässä ja LiKi vei ottelun 1-6 numeroin. Voitto maistui joukkueelle isosti ja palkintopokaali pääsi heti saunomaan pukukopin juhlissa.

Limingan Kiekon pelit turnauksessa:

Alkulohko:

LiKi - Brooklyn/Antnäs 0-2

LiKi - Sodankylän Pallo 8-1

Kalix - LiKi 1-4

Ahmat - LiKi 0-5

Välierät:

Sunderby SK - LiKi 0-4

Finaali:

Brooklyn/Antnäs - LiKi 1-6


   
Lisää uutisia
Limingan Kiekko
«  Kesäkuu   »
Kategoriat