Kiekkokoulu sunnuntaisin Limingan jäähallilla
5.9.2018 21:13 Uutiset / Leijona-Kiekkokoulu

Kiekkokoulu sunnuntaisin Limingan jäähallissa

Limingan Kiekon Leijona-kiekkokoulu järjestetään myös alkavalla kaudella. Leijona-Kiekkokoulun kaksi ensimmäistä kertaa ovat maksuttomia kokeilutapahtumia. Leijona-Kiekkokoulu sunnuntaisin klo 16:00 Limingan jäähallissa. Hallille olisi hyvä tulla viimeistään klo 15:40.

Alle 8-vuotiaille tytöille ja pojille tarkoitettu Leijona-kiekkokoulu tarjoaa kerran viikossa pääsyn jäälle luistelemaan, leikkimään ja pelaamaan koulutettujen ohjaajien opastamana. Leijona-kiekkokoulun tapahtumat sisältävät lajiteknisiä harjoituksia kuten luistelua ja kiekon- ja mailankäsittelyä sekä pelejä ja leikkejä. Harjoitteet mukautetaan lapsen ikä- ja taitotasoa vastaaviksi. Myös tänä vuonna Leijona-kiekkokoulusta muodostuu Suomen suurin lasten jääkiekkojoukkue, mukana on lähes 200 seuraa ympäri maan. Tämä tarkoittaa jopa 12 000 lapsen yhteistä Leijona-kiekkokoulua.

Varusteet

Pakollisina varusteina kiekkokoulussa ovat luistimet sekä ristikollinen kypärä. Suosittelemme kuitenkin muidenkin suojusten kuten kaulasuojuksen ja polvi- ja kyynärsuojusten käyttöä. Lapsella on hyvä olla myös kunnon käsineet.Tutustumiskerralla riittää luistimet ja kypärä.

Hinta

Kiekkokoulukauden hinta on 140€ yhdessä erässä maksettuna. Vaihtoehtoisesti syys- ja kevät kauden voi maksaa erikseen, jolloin hinta on 80€/syyskausi ja 80€/kevätkausi. Hinta sisältää kiekkokoulupaidan, vakuutuksen, ohjauksen sekä jään. Lasku toimitetaan ilmoittautumisen yhteydessä annettuun huoltajan sähköpostiosoitteeseen.

Ilmoittaudu Leijona Kiekkokouluun tästä.

Tervetuloa!

Lisätiedot:
toimisto@limingankiekko.net


   
Lisää uutisia
Limingan Kiekko
«  Syyskuu   »
Kategoriat