Tukea jääkiekkoharrastamisen kustannuksiin D-, C- ja B-juniorit
12.4.2018 14:50 Uutiset / Pääsivusto

Tukea jääkiekkoharrastamisen kustannuksiin D-, C- ja B-juniorit

Pelaajien perheet, joilla on haasteita taloutensa kanssa, voivat hakea seurojensa kautta Jääkiekkoliiton tukea kauden 2018-2019 kausimaksuihin. D-,C- ja B- ikäluokkien tukien hakuaika on 9.-27.4. Tukisummat on porrastettu ikäluokittain: D/700 €, C/1100 €, B/1300 €. Kevään haun yhteydessä tukea voidaan myöntää enimmillään yhteensä 1 000 000 euroa. Tuki kohdistetaan kauden 2018–2019 kausimaksuihin ja edellytyksenä on, että pelaaja jatkaa jääkiekon harrastamista myös tulevalla kaudella. Nuorempien ikäluokkien (E- ja F-juniorit) tukien haku tapahtuu syksyllä.

Kriteerit tuen saamiselle (Pelaajat)

Perheen työttömyydestä, sairauksista, lasten runsaslukuisuudesta tai muusta toimeentuloon vaikuttavista syistä johtuvat taloudelliset haasteet. Tukea saadakseen pelaajilta edellytetään kunnianhimoa lajia kohtaan. Mikäli pelaaja lopettaa harrastamisen kesän aikana ei tukea makseta. Koulumenestys ei vaikuta suoraan tuen saamiseen, mutta tukiprosessin kautta halutaan kiinnittää sekä pelaajan että seuran huomio pelaamisen ohella myös koulunkäyntiin.

Näin tukihaku etenee:

  • Pyydä tukihakulomake joukkueesi joukkueenjohtajalta
  • Palauta se täytettynä 25.4. mennessä osoitteeseen toimisto(a)limingankiekko.net
  • Päätökset ilmoitetaan seuralle juhannukseen mennessä
  • Tuki maksetaan seuran tilille 14.9. mennessä ja se ohjataan sieltä pelaajan joukkueen tilille

Usein kysytyt kysymykset tukien hakuun liittyen

Kumpi määrää maksettavan tuen summan, pelaajan ikä vai sarja, jossa hän pelaa?
Tuki määräytyy aina pelaajan iän mukaan riippumatta siitä, minkä ikäluokan sarjassa pelaaja pelaa.

Mihin tarkoituksiin saatua tukirahaa voi käyttää?
Tuet on tarkoitettu käytettäväksi vain ja ainoastaan kausimaksuihin. Tuki maksetaan ensin seuran tilille ja tämän jälkeen joukkue kohdistaa tuen pelaajan maksuihin seurassa sovitun käytännön mukaan.

Minne tuki maksetaan pelaajan vaihtaessa seuraa tukihaun aikana?
Mikäli asiasta ei erikseen ilmoiteta, maksetaan tuki aina hakemuksessa ilmoitetulle seuran tilille. Jos pelaaja vaihtaa seuraa, tulee seuran ilmoittaa aluepäällikön kautta muuttuneet maksutiedot ennen tukien maksamista. Tuki on aina pelaajakohtainen.


   
Lisää uutisia
Limingan Kiekko
«  Elokuu   »
Kategoriat