Esittely
Ottelutilastot
Tervarit 07 musta - P-07 Musta Pallokarhut 07
2019 - P-07 Musta - Mestaruussarja
Klo 11:00 Pateniemen tekonurmi
19
Tou

Ennakkoinfo


Päivämäärä aluksi väärä. Peli siis 19.5.

Pallokarhut 07 aloittanut sarjan hienosti


Pallokarhujen 07 ovat aloittaneet Pohjois-Suomen mestaruussarjan pelit tasapelillä ja voitolla. Viikko sitten ensimmäisessä pelissä tuli tasapeli SCJ:tä vastaan. Sunnuntaina 19.5. pelatussa vieraspelissä Tervarit 07 vastaan liminkalaiset taisteli hienon voiton. Ottelu pelattiin todella lämpimässä kelissä ja kun ottelussakin pallo liikkui hienosti, oli pelaajat kovilla.

Ottelu alkoi Pallokarhujen hallinnassa ja nopeasti saimme muutaman hyvän maalipaikan, mutta laukaukset eivät olleet riittävän hyviä. Tervarit pitivät ja liikuttivat palloa läpi pelin hyvin. Alkuun oululaishyökkäykset jäivät lyhyiksi, kun loistavan pelin pelanneet puolustajat Otto Hemmilä, Juho Anttila ja Juho Pottala virittävät pari hienoa paitsioansaa ja muutenkin puolustus toimi hyvin aina puoliajan lopulle asti. Sitten Tervarit löysivät rakoja puolustuksen keskustasta ja pistohyökkäyksellä saivat maalin. Toiselle puoliajalle siirryttiin Tervareiden johdossa.

Toiselle puoliajalle Pallokarhut lisäsivät vaan liikettä ja se alkoi näkyä Tervareiden väsymyksenä. Liminkalaiset vierittivät vaarallisia hyökkäyksiä jatkuvasti kohti vastustajan maalia. 42. minuutilla tulikin ansaittu tasoitus. Hienosti pelannut Tatu Tossavainen vapautti Theo Kärsämän puolittain läpi, joka viimeisteli tasoitusmaalin hiukan onnekkaasti puolustajan kautta. Vaikka Pallokarhujen puolustus toimi läpi pelin hyvin, hetki tasoituksen jälkeen Tervarit pelasivat upealla puolen vaihdolla laiturin vapaaksi, joka tulitti hienon maalin ohi hyvin pelanneen maalivahtimme Aatu Turpeisen. Pallokarhut lisäsivät tämän jälkeen lisää tempoa ja puolivälissä toista puoliaikaa Ahti Karppelin prässäsi pallon puolustajilta pois ja sijoitti pallon nopeasti maaliin. Kun ottelua oli pelattu 60.minuuttia onnistui Pallokarhut jälleen. Aapo Mäkiniemi vapautti oivalla syötöllä Tatu Tossavaisen, joka viimeisteli voittomaalin varmasti. Lopussa molemmille siunaantui vielä paikkoja, mutta lisämaaleja ei nähty. Näin Pallokarhut otti hienon voiton lukemin 3-2.

Lauantaina 25.5. Nollaseiskat aloittavat varsinaiset kotipelinsä Limingan urheilukentällä. Tervetuloa katsomaan tasokasta jalkapalloa klo 15 alkaen.

Ei liveseurantaa


   

   

   

   
Tilastot
Tervarit 07 musta 2 - 3
(0-0)
Pallokarhut 07
Lisää uutisia
Limingan Kiekko
«  Kesäkuu   »
Kategoriat