Esittely
Ottelutilastot
LiKi - Soki
2017-2018 - Edustus - II-Divisioona
Klo 15:00 Liminka
11
Hel

LiKi kohtaa SoKin Sotkamosta


Tulevana sunnuntaina saapuu Liminkaan Sotkamon ylpeys SoKi.

SoKi on esittänyt viime aikoina vahvoja otteita peleissään ja joukkue onkin tukevasti sarjataulukon puolessa välissä.

Viime viikonloppuna LiKi vieraili Sotkamossa ja sai sieltä voiton jatkoajalla.LiKi johti peliä jo 4-1 mutta niin vain sitkeät kainuulaiset tulivat rinnalle pelin viime sekunneilla.Jani Pekkarisen maali jatkoajalla antoi kuitenkin toisen pisteen mukaan Liminkaan.


Tule seuraamaan onko SoKi yhtä sitkeä kuin kotihallissaan.Peli on sunnuntaina 11.2 klo.15.00 Limingan Jäähallilla.Tervetuloa!

LiKille 3-2 voitto SoKista


Limingan Kiekon edustusjoukkue kohtasi sunnuntaina 2-divisioonan ottelussa SoKin Sotkamosta.Ottelusta oli odotettavissa tasainen sillä kauden aikaisemmat kohtaamiset olivat olleet sitä ja SoKin vire joulutauon jälkeen on ollut hyvä.

Ensimmäinen erä oli tasaista ja tarkkaa pelaamista aina erän loppupuolelle asti jolloin LiKi siirtyi todellisilla tahtomaaleilla 2-0 johtoon.Maalintekijöinä kunnostautuivat Petri Lampela ja Juuso Vimpari.

Toinen erä jatkui samoissa merkeissä.Maalipaikkoja oli molemmin puolin mutta maalivahdit onnistuivat molemmissa joukkueissa.Erän puolenvälin tietämissä SoKi kuitenkin kavensi Kim Talmanin hienolla rystylaukauksella aivan maalin kattoon.Erätauolle mentiin LiKin 2-1 johdossa.

Kolmanteen erään kainuulaiset tulivat vauhdilla ja se tuottikin tuloksen ajassa 43.20 kun Olli Pulkkinen tasoitti 2-2:een.LiKi ei kuitenkaan lamaantunut vaan ajassa 56.31 Niko Kärki vei kotijoukkueen 3-2 johtoon.Se pitikin pelin loppuun asti sotkamolaisten kovasta painostuksesta huolimatta.

Palkituiksi tulivat LiKin Niko Kärki ja SoKin Kim Talman.

2-divisioonan runkosarjaa on jäljellä vielä yksi kierros jonka jälkeen alkavat play-off pelit.Niihin LiKi lähtee joko ykkösenä tai kakkosena riippuen runkossarjan viimeisen kierroksen tuloksista.

Ei liveseurantaa


   

   

   

   
Tilastot
3 - 2
(2 - 0) (0 - 1) (1 - 1)
Soki
Lisää uutisia
Limingan Kiekko
«  Elokuu   »
Kategoriat