Esittely
Ottelutilastot
LiKi - YJK (Ylivieska)
2017-2018 - Edustus - II-Divisioona
Klo 17:00 Liminka
13
Tam

LiKi.n vieraaksi YJKLimingan kiekko kohtaa YJK:n lauantaina 13.1 klo.17.00 alkavassa ottelussa.

YJK on tällä hetkellä sarjataulukossa viimeisenä mutta joukkue on nousukunnossa sillä se on voittanut viimeiset neljä ottelua ja niistä kolme jatkoajalla.

LiKIn kauden aikaisemmat pelit YJK.ta vastaan ovat olleet tasaisia mutta ovat päättyneet voittoon lukemin 5-4 ja 0-3 ja tasaista peliä on nytkin odotettavissa.

LiKi on ollut oivassa vireessä ja se on voittanut seitsemän edellistä kamppailua.Pelipaikoista on sopiva kilpailu ja joka peliin saadaan täysi miehistö.

Joukkueen puolustuspeli on ollut hyvää perustuen koko joukkueen uhrautuvaan pelaamiseen ja erinomaiseen maalivahtipeliin.Likille onkin tehty vähiten maaleja sarjassa.


Tervetuloa seuraamaan jatkuuko Liki.n mainio vire myös YJK.ta vastaan.

Voitto ja tappio viikonlopun peleistä LiKille


Lauantaina vastustajaksi saapui YJK Ylivieskasta.Ylivieskalaiset ovat viimeisenä sarjassa mutta olivat saaneet voittoja viime peleistään ja niin odotettiin tasaista kamppailua.LiKin kova luistelu oli kuitenkin myrkkyä ylivieskalaisille sillä jo kolmen minuutin pelin jälkeen oli tilanne kotijoukkueelle jo 3-0.Maalintekijöinä kunnostautuivat Juuso Vimpari,Santeri Paloniemi ja Niko Kärki.YJK vaihtoi maalille Jani Koskelan ja tiivisti pelaamistaan ja erän loppu mentiinkin ilman maaleja.

Toisen erän alkuun Valtteri Viitanen Ja kokenut Petri Lampela lisäsivät johdon jo 5-0.aankotijoukkueelle.Pelin kovin vauhti laski ja erän loppu olikin sopuisaa pelailua.Kummalakin oli maalipaikkoja mutta lisämaaleja ei nähty.

Kolmanen erän alkuun sai YJK kuparisen rikki Paavo Laitalan maalilla.Loppupuolella erää molemmat joukkueet tekivät vielä maalin.LiKin maalista vastasi Juho Huopana ja YJK.n maalista Rasmus Tähtelä hienolla yksilösuorituksella jollaista harvoin nähdään.

Lopputulos oli LiKille 6-2,Parhaan palkittiin kotijoukkueesta Niko Kärki ja YJK.sta Rasmus Tähtelä.

Sunnuntaina matkasi Liki Cowboysien vieraaksi Nivalaan.Ottelusta odotettiin tasaista sillä aikaisemmat pelit jo viime kausilta olivat olleet tasaisia ja molemmat tunsivat toistensa pelitavan hyvin.

Peli olikin tasaista mutta LiKi johti kahden erän jälkeen 0-2 maalintekijöinään Olli Tahkola ja Valtteri Mörsäri.Kolmanen erän puoliväliin sattui LiKille synkkä pariminuuttinen jonka aikana Cowboys teki kolme maalia ja siirtyi johtoon.LiKi yritti vielä lopussa tasoitusta ilman maalivahtia mutta pisteet jäivät tällä kertaa Nivalaan lukemin 3-2.

Tappiosta huolimatta LiKi johtaa sarjaa neljän pisteen erolla ennen RaaheKiekkoa ja yhdentoista pisteen erolla kolmantena olevaa TIHC.tä.

Seuraava kotipeli on 27.1 klo.17.00Limingan jäähallilla.Tervetuloa seuraamaan vauhdikasta lätkää!

Ei liveseurantaa


   

   

   

   
Tilastot
6 - 2
(3 - 0) (2 - 0) (1 - 2)
YJK (Ylivieska)
Lisää uutisia
Limingan Kiekko
«  Elokuu   »
Kategoriat