Esittely
Ottelutilastot
LiKi - Raahe Kiekko
2017-2018 - Edustus - II-Divisioona
Klo 17:00 Liminka
4
Mar

II-Divisioonan kärkikamppailu 4.11.2017 klo 17:00


Limingan Kiekko saa vastaansa II-divisioonan kakkospaikalla olevan Raahe Kiekon. Raahe Kiekko koki kauden avaustappion juurikin Limingan Kiekolle pari viikkoa sitten pelatussa ensimmäisessä kohtaamisessa Raahessa lukemin 1-6.

Sarjan piikkipaikkaa pitää hallussaan Tornion IHC kaksi ottelua enemmän pelanneena. Sarjatilanne 30.10.2017:


Raahe Kiekko tulee varmasti sisuuntuneena lauantaina Liminkaan. Ottelu alkaa klo 17:00. Nyt jos koskaan liminkalaiset tarvitsevat kotiyleison tuen.

Tule siis paikalle seuraamaan viihdyttävää ja aina jännittävää II-Divisioonan ottelua. Tämä ottelu on nähtävä paikan päällä. Ottelun voittaja ottaa haltuunsa sarjan piikkipaikan.


Liput 5 / 3 €

Tervetuloa!

Otteluraportti


Raahe Kiekko tyly vieras liminkalaisille!

Jos oli ensimmäinen kohtaaminen liminkalaisten hallintaa, niin tämä kohtaaminen oli sitten päin vastoin Raahelaisten näytöstä. Varsinkin ensimmäinen erä oli kaaottinen Limingan Kiekon joukkueelle.

Ensimmäisen erän ylipelaaminen ja liika lataus kostautui kotijoukkueelle pahemman kerran. Jäällä oli vain yksi joukkue ja jokainen mahdollisuus päättyi raahelaisten käsien nostoon maalin merkiksi hyvällä prosentilla.

Limingan Kiekkon malissa aloitti nuori Artturi Kinnunen. Artturin pahaksi onneksi joukkueen pelaaminen ei ollut sitä mihin oli edellisissä kohtaamisissa totuttu. Tiukka puolustaminen ja itsensä likkoon laittaminen menikin ylipelaamiseksi ja merkkausvirheiksi, joten tilanteessa 0-4 joukkueen heräättämiseksi liminkalaiset vaihtoivat maaliin Hannu Halosen. Ensimmäinen erä oli kuitenkin jotain sellaista mistä ei kukaan maalivahti selviä ilman takaiskuja. Ensimmäinen erä päättyi raahelaisnäytökseen 1-6.

Toinen erä ja erätauko kuitenkin antoin uskoa pelin mahdollisuuksiin myös liminkalaisille. Tilanteisiin reakoiminen parani huomattavasti joka tilkitsi oman pään uusilta takaiskuilta. Toinen erä päättyi liminkalaisille 2-0.

Kolmanteen erään luisteli sisuuntunut liminkalaisryhmä uhkuen itseluottamusta ja halua pelata liikkuvaa ja aktiivista jääkiekkoa. Kiri ei kuitenkaan ihan riittänyt raahelaisten maalatessa kertaalleen kotijoukkueen jäädessä kolmeen osumaan, kirjattiin ottelun loppunumeroiksi 7-6 voitto raahelaisille.

Seuraava peli Limingan Kiekolle on merkityksellinen sarjan kannalta. Raahe on päässyt pienoiselle karkumatkalle, Tornion pitäessa kakospaikkaa. Limingan Kiekko kohtaa lauantaina 11.11.2017 Roki Rebels:n Rovaniemellä.

Seuraava kotiottelu pelataan 25.11.2017 klo 17:00 alkavassa ottelussa Tornion IHC:tä vastaan.

Tervetuloa kannustamaan Limingan Kiekko voittoon!

Ei liveseurantaa


   

   

   

   
Tilastot
6 - 7
(1 - 6) (2 - 0) (3 - 1)
Raahe Kiekko
Lisää uutisia
Limingan Kiekko
«  Elokuu   »
Kategoriat