LIMINGAN PALLOKARHUJEN SENJA-MARIA LEHTOSAARI HELMARITURNAUKSESSA
2.8.2021 22:40 Uutiset / Pääsivusto

Senja-Maria Helmariturnauksessa.

Helmariturnaus on Suomen Palloliiton vuonna 2017 aloitettu pelaajakehitystapahtuma, jossa yhdistyy pelaajatarkkailu, valmennusosaamisen kehittäminen ja nuorten urheilijaksi kasvun tukeminen. Helmariturnaus on osa vuoden aikana toteutettujen Huuhkaja- ja Helmaripäivien tapahtumaketjua ja osa suomalaisen jalkapalloilijan pelaajapolkua. Tapahtumat antavat työkaluja pelaajien laadukkaaseen arkiharjoitteluun.

Vuoden 2021 Helmariturnaus pelattiin Tytöt T14(s.2007-) sarjana 30.7.-2.8. Eerikkilän urheiluopistolla. Turnaukseen oli valittu pelaajakehitystapahtumien perusteella 216 pelaajaa ja 12 Suomen naisten maajoukkue pelaajien mukaan nimettyä joukkuetta:

Etelästä 4 (Team Sällström, Team Koivisto, Team Hyyrynen ja Team Heroum ), Lännestä 4 (Team Öling, Team Alanen, Team Myllyoja ja Team Engman) Idästä 2 (Team Summanen ja Team Auvinen) ja Pohjoisesta 2 (Team Kuikka ja Team Korpela) joukkuetta.

Helmariturnauksen alkusarjan pelit pelattiin viikonlopun aikana ja loppuottelut maanantaina. A finaalissa kohtasivat Pohjoisen alueen pelaajista koottu Team Kuikka ja Läntisen alueen pelaajista muodostuva Team Öling. B finaalissa kohtasivat Pohjoisen alueen pelaajista koottu Team Korpela ja Idän alueen pelaajista koostuva Team Auvinen.

A finaalin voitti Helmareiden kemiläislähtöisen puolustajan Natalia Kuikan nimikkojoukkue Team Kuikka numeroin 2-1 ja B Finaalissa Helmareiden oululaislähtöisen maalivahdin Tinja.Riikka Korpelan nimikkojoukkue Team Korpela jäi hopealle hävittyään finaalin 4-2

Pohjoisen joukkueisiin valittiin 36 pelaajaa (32 kenttäpelaajaa ja 4 maalivahtia). Valittujen joukossa oli Limingan Pallokarhujen Senja-Maria Lehtosaari (Team Korpela) ja täksi kaudeksi Pallokarhuista ONS:iin siirtynyt Limingan Pallokarhujen kasvatti Rebecka Parhiala (Team Kuikka). Senja-Maria on Limingan Pallokarhujen kaikkien aikojen ensimmäinen pelaaja, joka on valittu Helmari tai Huuhkaja turnauksiin. Senja-Maria pelaa tällä hetkellä Limingan Pallokarhujen TP06-08 joukkueessa 14- vuotiaiden - ja 13- vuotiaiden poikien ykköstason sarjoja.

Limingan Pallokarhuissa on tällä hetkellä 348 lisenssipelaajaa, joista 89 on tyttöjä. Tytöille Pallokarhuissa on tällä hetkellä joukkueet: T08/09, T10/T11 ja T12/13, muun ikäiset tytöt pelaavat poikien joukkueessa. Jokaisessa joukkueessa on tilaa uusille pelaajille.


   
Lisää uutisia
Jalkapallo
«  Joulukuu   »
Kategoriat