Vipinää ja palkitsemisia Pallokarhujen kauden 2017-18 päättäjäisissä!
6.11.2018 8:53 Uutiset / Pääsivusto

Vipinää ja palkitsemisia Pallokarhujen päättäjäisissä!

Jaoston vuoden palkitut vasemmalta: Vuoden joukkueenjohtaja: Anu Mäkiniemi (T-0809), Vuoden pallokarhu: Perhe Ruonakoski (Vili-Veikka, Harri, Viivi-Maija ja Sanna), Vuoden valmentaja: Jenni Kuvaja (T05-07), Vuoden toimihenkilö: Marko Lehtosaari, Vuoden poikapelaaja: Iidor Koivukangas (P08), Vuoden futsalpelaaja: Juho Anttila P-0607 sekä Vuoden tyttöpelaaja: Rebecka Parhiala (T-0507).

Pallokarhut viettivät kauden 2017-18 päättäjäisiä liikuntahallilla perjantaina 3.11.. Hyväksi todettuun toiminnalliseen tapaan Pallokarhujen joukkueet pelasivat ystävyysotteluita futsalin merkeissä tarjoilujen ja palkitsemisien ohessa. Kaikki pelaajat palkittiin pystillä hienoista otteista kauden toiminnassa. Lisäksi joka joukkueesta palkittiin 3 Karhupelaajaa - vuoden pelaaja, harjoittelija ja kehittyjä. Jaoston tunnustuspalkintoja lisättiin edelliseltä kaudelta lanseeraten myös Vuoden pallokarhu, Vuoden toimihenkilö sekä Vuoden futsalpelaaja. Kauden 2017-18 kiertopalkinnot jaettiin seuraaville:

Vuoden poikapelaaja: Iidor Koivukangas (P08)

Vuoden tyttöpelaaja: Rebecka Parhiala (T-0507)

Vuoden futsalpelaaja: Juho Anttila P-0607

Vuoden valmentaja: Jenni Kuvaja (T05-07)

Vuoden joukkueenjohtaja: Anu Mäkiniemi (T-0809)

Vuoden pallokarhu: Perhe Ruonakoski

Vuoden toimihenkilö: Marko Lehtosaari

Jälleen kerran päättynyt kausi osoitti, että jalkapallo on tullut Liminkaan jäädäkseen ja toiminta on jatkanut erinomaista kehitystään joka rintamalla. Pallokarhut kiittävät kaikkia pelaajia, toimihenkilöitä ja vanhempia sekä Pallokarhu-henkisiä päättyneestä kaudesta! Uusi kausi on käynnissä ja pallo pyörii jo kovaa vauhtia Limingan liikuntasaleissa ja seudun ottelutapahtumissa!


   
Lisää uutisia
Jalkapallo
«  Kesäkuu   »
Kategoriat