Uusi varustesopimus
16.2.2017 10:53 Uutiset / Pääsivusto

Uusi varustesopimus.

Pallokarhut on solminut kolmen vuoden varustesopimuksen Urheilukauppa.eu:n ja Stannon kanssa. Seuratuotekuvasto ja tilauslomake löytyy materiaalipankista: http://www.limingankiekko.net/jalkapallo/materiaal...

Saamme sovituskappaleet pian ja tilauksia voi alkaa tekemään heti. Jos on kysyttävää varusteisiin liittyen, niin olkaa yhteydessä Pekkaan(pekka.kainu@hotmail.com)

Pallokarhut on erittäin tyytyväinen solmittuun yhteistyösopimukseen kuten myös urheilukauppa.eu:n Kari Mikkola:
"On hienoa aloittaa yhteistyö Limingan Pallokarhujen kanssa ja toimittaa nuorelle kasvavalle seuralle tunnetun Stanno tuotemerkin asusteet. Stanno on tunnettu laadukkaista, ja silti edullisista seuratekstiileistä, nopeista toimituksista sekä asujen tyylikkäistä ulkoasuista."

URHEILUKAUPPA.EU
https://www.urheilukauppa.eu/

Urheilukauppa.eu on pian viisi vuotta vanha oululainen pienyritys. Yrityksellä on kivijalkamyymälä Oulun keskustassa sekä verkkokauppa Suomeen ja Ruotsiin. Yritys on keskittynyt tiettyihin lajeihin, tuotteisiin ja välineisiin, sekä myös vain tiettyihin tuotemerkkeihin. Esimerkiksi suksia tai luistimia ei yrityksen valikoimissa ole, ainakaan vielä. Selkeä päälaji on jalkapallo, mihin yritys tarjoaa seuroille ja pelaajille asut ja muut varusteet sekä lisäksi monenlaisia harjoitteluvälineitä, kuten monen kokoisia maaleja ja reboundereita sekä muita harvinaisempia harjoitteluvälineitä. Valikoimista löytyy lisäksi kattava valikoima tuotteita urheiluvammojen ehkäisyyn ja hoitoon. Muita tuotteita ovat muun muassa trampoliinit, kiikut ja leikkimökit.

AC Oulun kanssa yritys on tehnyt jo kolmen kauden ajan yhteistyötä, eli Urheilukauppa.eu hoitaa AC Oulun fanituotemyynnin myymälästä, verkkokaupasta sekä myös ottelutapahtumissa. Urheilukauppa.eu on myös mukana useissa paikallisissa junioriturnauksissa esittelemässä ja myymässä tuotteitaan. Urheilukauppa.eu on nykyisin myös Oulun koulujen liikuntavälinetoimittaja.

Urheilukauppa.eu tekee yhteistyötä jo monen paikallisen urheiluseuran kanssa. Yritys on tunnettu joustavuudestaan, palvelualttiudestaan sekä asiantuntemuksestaan erityisesti juuri jalkapallovarusteiden ja -välineiden osalta. Yrittäjä valmentaa myös monen paikallisen seuran juniorimaalivahteja, ja on myös toiminut Palloliiton Pohjois-Suomen piirin tyttöpuolen maalivahtivalmentajana usean vuoden ajan.


   
Lisää uutisia
Jalkapallo
«  Heinäkuu   »
Kategoriat