Limingan Kiekon F1 09 Ruotsissa turnauksessa
8.1.2019 19:21 Uutiset / F1-09

LiKin F1 09 joukkue onnellisena voittopelin jälkeen

Limingan Kiekon F1-09 -juniorit osallistuivat yhden joukkueen voimin viikonloppuna 5.-6.1 Ruotsissa Örnsköldsvikissä järjestettyyn turnaukseen, Fobba cupiin.


Turnaukseen osallistui 14 joukkuetta, joista Limingan Kiekko oli ainoa suomalaisjoukkue. Matkaa turnauspaikalle kertyi reilut 650 km, mutta matkan pituus ei tuntunut pelaajia haittaavan. Örnsköldsvikiin saavuttiin jo perjantaina ja joukkue yöpyi paikallisella koululla luokkahuoneessa. Sopu antoi sijaa ja koko joukkue sekä kannustusjoukot mahtuivat yöpymään luokkahuoneessa hienosti.

Lauantain ja sunnuntain aikana pelattiin kuusi peliä, joista tuloksena oli neljä voittoa, tasapeli ja tappio.


Joukkue sijoittui lohkossaan toiseksi ja eteni sunnuntaina iltapäivällä pelattuun pronssiotteluun. Pronssiottelun alku eteni tiukoissa ja fyysisissä merkeissä, kunnes Likin aktiivinen pelityyli ja upea maalivahtipeli katkaisi vastustajan selkärangan. Ottelu päättyi lopulta selkeään 7-1 voittoon ja pelaajat saivat matkustaa iloisina takaisin kotiin mukanaan pokaali, pronssimitalit ja kivat muistot.Oli ilo huomata, että Limingan Kiekon F1-09 -juniorit pärjäävät loistavasti myös kansainvälisellä tasolla.   
Lisää uutisia
Jääkiekko
«  Kesäkuu   »
Kategoriat