Limingan Kiekko vahvassa syysvireessä II-Divisioonassa
23.10.2017 13:05 Uutiset / Edustus

Limingan Kiekko II-divisioonan kärkikahinoissa

Limingan Kiekko on vahvassa syysvireessä kuuden pelatun kierroksen jälkeen. Ainoastaa Tornion TIHC:lle hävitty sarjan toinen kohtaaminen estää liminkalaiten piikkipaikan sarjassa.

Limingan Kiekko päätti pitää myös sarjapaikkansa III-Divisioonassa. Tämä tarjoaa hyvän kilpailutilanteen joukkueen pelaajille ja mahdollisuuden pelata mahdollisimman monta ottelua. III-Divisioonajoukkueessa on paljon pelaajia, jotka haluavat kilpailla paikasta myös seuran edustusjoukkueen riveissä. Joukkueessa on mukana monta viimekauden nälkäistä B2-Mestis pelaajaa.

II-Divisioonan pelit alkoi hieman yskähdellen Nivala Cowboys:n vieraana. Vaikka kohtaaminen toi kolme sarjapistettä oli puolustupelissä vielä paljon korjaamisen varaa. Tämä näkyi myös seuraavassa kohtaamisessa Torniossa TIHC:n vieraana joka päättyi yleisöystävällisiin 11-5 lukemiin kotijoukkeen viedessä sarjapisteet.

Tämän jälkeen hyvällä harjoittelulla ja huikealla maalivahtipelillä oma pää on saatu pidettyä tiiviinä. Ottelut ovat olleet vauhdikkaita ja ennen kaikkea uhrautuvaa joukkuepelaamista liminkalaisten osalta.

Hannu Halosen siirtyminen III-Divisioonajoukkueen riveistä II-Divisioonajoukkueen pelaavaksi maalivahdiksi on tuonut huikeaa lisäpuustia pelaajiin ja halun puolustaa viimeiseen asti laittaen niin sanotusti jokaisen pelaajan "kropan likoon".

Viimeistään perjantain ottelu sarjaa johtavaa Raahe Kiekko vastaan antoi uskoa tulevaan huikean taistelun jälkeen 1-6 lukemin liminkalaisille. Vaikka lukemat olivat selkeät ottelu oli erittäin tiivistä taistelua aina kolmannen erän alkuun saakka.

Lauantain kotiottelu Ylivieskan Jääkarhuja vastaan antoi lisäksi uskoa joukkueen taistelumoraaliin kammeten voiton 5-4 lukemin.

Ainut huoli on yleisön puuttuminen hallilta! Limingassa pelataan laadukasta kiekkoa, hienoissa puitteissa. Olisi loistavaa jos liminkalaisetkin löytäisivät hallille kannustamaan omankylän joukkueen voittoon! II-Divisioona tarjoaa jännitystä koko pääsylipun edestä.


Tule paikalle kannustamaan LiKi voittoon!

Seurava kotiottelu Limingan Kiekko - Raahe Kiekko 4.11.2017 klo 17:00.


   
Lisää uutisia
Jääkiekko
«  Heinäkuu   »
Kategoriat