Leijona-Kiekkokoulu

Limingan Kiekon Leijona-kiekkokoulu järjestetään myös alkavalla kaudella. Leijona-Kiekkokoulun kaksi ensimmäistä kertaa ovat maksuttomia kokeilutapahtumia. Leijona-Kiekkokoulu alkaa 3.9.2016 klo 17.20 Limingan jäähallissa. Hallille olisi hyvä tulla viimeistään klo 17.00.

Alle 8-vuotiaille tytöille ja pojille tarkoitettu Leijona-kiekkokoulu tarjoaa kerran viikossa pääsyn jäälle luistelemaan, leikkimään ja pelaamaan koulutettujen ohjaajien opastamana. Leijona-kiekkokoulun tapahtumat sisältävät lajiteknisiä harjoituksia kuten luistelua ja kiekon- ja mailankäsittelyä sekä pelejä ja leikkejä. Harjoitteet mukautetaan lapsen ikä- ja taitotasoa vastaaviksi. Myös tänä vuonna Leijona-kiekkokoulusta muodostuu Suomen suurin lasten jääkiekkojoukkue, mukana on lähes 200 seuraa ympäri maan. Tämä tarkoittaa jopa 12 000 lapsen yhteistä Leijona-kiekkokoulua.

Varusteet

Pakollisina varusteina kiekkokoulussa ovat luistimet sekä ristikollinen kypärä. Suosittelemme kuitenkin muidenkin suojusten kuten kaulasuojuksen ja polvi- ja kyynärsuojusten käyttöä. Lapsella on hyvä olla myös kunnon käsineet.Tutustumiskerralla riittää luistimet ja kypärä.

Hinta

60 €/ syyslukukausi ja koko kausi 100 €. Hinta sisältää vakuutuksen, ohjauksen sekä jään. Kiekkokoulu kokoontuu syksyllä 15 kertaa.

Lasku toimitetaan ilmoittautumisen yhteydessä annettuun huoltajan sähköpostiosoitteeseen.

Ilmoittaudu Leijona Kiekkokouluun tästä.

Tervetuloa!

Lisätiedot:

toimisto@limingankiekko.net

   
Lisää uutisia
Jääkiekko
«  Heinäkuu   »
Kategoriat